Aktuálne má skupina v strednej Európe vyše 60 pobočiek, servisných centier či iných zastúpení. Za posledných 12 mesiacov, teda od októbra 2023 predali už 106 tisíc vozidiel, z toho od januára tohto roka to bolo 83 200 kusov. V auguste pritom prekročili hranicu 10 tisíc predaných áut v jednom mesiaci. Napríklad v roku 2018 predali toľko vozidiel za celý rok, čo v roku 2024 od januára do októbra.

Veľkým úspechom je tiež využívanie umelej inteligencie, ktorá im pomáha pri výkupe, predaji ale aj v marketingu. Na Slovensku plánujú rozšíriť prevádzku v Michalovciach o 130 vozidiel či rozšíriť ponuku áut v Košiciach o 40 dodávok. V budúcom roku je v pláne otvorenie ďalších  nových výkupných centier, aké pribudlo na začiatku októbra napríklad v Bratislave.

Výzvou pre skupinu bude budúcoročné zvýšenie DPH na Slovensku o 3 % a tiež zavedenie transakčnej dani, čo v konečnom dôsledku predraží nákup vozidla. Aj preto už pozorujú nárast záujmu o jazdené kúsky na našom trhu.

Najpredávanejšia je stále Octavia

Celkovo rastie predaj áut s automatickou prevodovkou, na Slovensku je ich už 34 % z celkového predaja. Postupne tiež klesá dopyt po vznetových autách, v tomto roku aj na Slovensku klesol ich podiel pod 50 % na 46,7 percenta. Najžiadanejšími sú u nás hatchbacky s podielom takmer 30 %, nasledujú kombíky s takmer 25 % a SUV s 24,6 %. Rástli aj predaje hybridov (o 73 %) či elektromobilov (o 166 %), ale samozrejme z malej základne. Top 5 najpredávanejších áut na Slovensku sa nemení, prvým je Škoda Octavia, nasleduje Fabia, VW Passat, Škoda Superb a VW Golf.