Nová aktualizácia pre Android Auto v obchode Google Play

Používatelia si môžu stiahnuť najnovšiu verziu Android Auto 12.0.6420. Aké vylepšenia aktualizácia ponúka? Ide hlavne o opravy chýb a vylepšenie výkonu. Aj keď zoznam zmien neprezradí žiadne konkrétne inovácie, dá sa predpokladať, že najnovšia aktualizácia aplikácia môže byť základom pre budúce funkcie a optimalizácie.

Používatelia, ktorí chcú používať najnovšiu verziu, si ju môžu stiahnuť z obchodu Google Play. Ak tam pre vás aktualizácia ešte nie je dostupná, môžete počkať alebo túto poslednú verziu môžete získať aj cez APKMirror.

Pri aktualizáciách softvéru nie je ničím nezvyčajným, že vývojári nezdieľajú žiadne konkrétne informácie o novinkách. Skúsenosti však ukazujú, že tieto aktualizácie často zlepšujú výkon a robia aplikáciu stabilnejšou.

Mimochodom, Google nedávno vydal pôvodne ešte aktualizáciu na verziu 11.8 pre Android Auto, ktorá prniesla výrazné zmeny v dizajne nastavení. Inovácie, ktoré už firma naznačila v posledných mesiacoch, sa tak dostali k používateľom. Nová štruktúra nastavení má umožniť prehľadnejšiu navigáciu a tým zjednodušiť obsluhu aplikácie.

Zdroj: chip.de / foto: cz.depositphotos.com