Motoristi môžu hlad na ceste za letným oddychom alebo dobrodružstvom zahnať v gastro zóne Stop Cafe chutnými zemiakovými lokšami s náplňou bigos alebo s kačacím mäsom a červenou kapustou. ORLEN myslel aj na trend zdravej výživy a v jedálničku vegetariánov pribudli lokše plnené špenátom a syrom.

Práve občerstvenie je pre nás najrýchlejšie rastúcim segmentom, ktorého objem predaja od roku 2019 vzrástol o viac ako 200  %. Našimi kľúčovými produktmi je dvojica fair trade káva namiešaná podľa unikátnej receptúry a hot dogy, pričom ich objem predaja naďalej rastie,“ dodáva Marek Gieroń, konateľ spoločnosti ORLEN Unipetrol Slovakia. Vodiči si hot dog alebo kávu často vyberajú aj ako odmenu v rámci vernostného programu spoločnosti ORLEN.

So skvelou odozvou zákazníkov sa stretol nový druh hot dogov, a to pikantnejšia Mega maďarská klobása s paprikovou príchuťou. Na staniciach pribudli ďalšie novinky ako zapečený bagel so slaninou, zapečený bagel s vajcom alebo slaninou a chutný oškvarkový pagáč. ORLEN rozšíril aj ponuku sladkého o vegetariánsky marhuľový croissant, pudingovú kocku a zahrievané belgické wafle. Čerstvosť produktov zaručujú vysoké hygienické štandardy.

V sortimente základných potravín konceptu Stop Cafe nechýbajú čerstvo balené bagety, zapečené panini, pizza či nápoje vrátane ovocných štiav, smoothies a chia nápojov. Osvieženie a povzbudenie na cestách prinesú energetické nápoje Verva a únavu zaženie nápoj s obsahom horčíka.

K dispozícii sú tiež cigarety aj alternatívy pre fajčiarov ako sú elektronické cigarety, zahrievaný tabak a nikotínové vrecúška. Občerstvenie gastronomického konceptu Stop Cafe sa Na Slovensku po prvýkrát objavilo v roku 2019. Teraz je dostupné už na 60 čerpacích staniciach v sieti ORLEN.

zdroj: ORLEN Slovensko

Sieť čerpacích staníc ORLEN vstúpila na Slovensko v roku 2019, keď otvorila svoju prvú stanicu v Malackách a aktuálne pozostáva z 95 staníc. Spoločnosť ORLEN ponúka na čerpacích staniciach v Slovenskej republike prémiové palivá Efecta s preukázanými čistiacimi účinkami a prémiové palivá Verva, ktoré okrem starostlivosti o motorový systém majú maximálne vylepšené výkonnostné parametre. Súčasťou sortimentu je aj široká ponuka doplnkového predaja a občerstvenia pod značkou Stop Cafe. ORLEN vydáva aj vlastné tankovacie karty Easy a Business a zákazníkom ponúka vernostnú aplikáciu ORLEN.