Predajné miesto TeslaStore.sk je na ľahko prístupnom mieste na okraji mesta Galanta

Chcete novú, či jazdenú? TeslaStore.sk skvelo pomôže

Napríklad využitím služieb kúpy auta značky Tesla cez TeslaStore.sk. Je to malá firma, založená v Galante roku 2022, ktorá má za cieľ pri sprostredkovaní kúpy novej, alebo jazdenej Tesly kvalitnú službu. Základ tímu tvorí dvojica, pomocníci a partneri. Tí pomáhajú s prípravou vozidiel pre klientov - umytie, pneuservis, v prípade potreby karosár, lakírnik a ak si klient žiada aj tím pre lepenie slnečných, alebo ochranných fólií.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 6 obrázkov

TeslaStore.sk = 5 kvalita pre zákazníka

Kvalita služieb je pre TeslaStore.sk alfa a omega. Zakladateľ ju uprednostňuje pred kvantitou predaných áut v každom smere biznisu. V tejto oblasti nemienia robiť kompromisy. Firma preto nesmeruje k čo najväčším predajom v počtoch, ale čo najlepším referenciám klientov. Top starostlivosť o klienta pokračuje aj po samotnej kúpe. Vďaka špičkovému škandinávskemu systému dokument manažmentu sa vie o každom predanom aute všetko dôležité. Dokážu pomôcť so servisom, zvolávacími akciami, aktualizáciami... Od objednávky, cez odovzdanie až po stav v rámci užívania. TeslaStore.sk sa postará nie len o pomoc s výberom vhodnej verzie, trpezlivo potenciálnemu klientovi všetko vysvetlí, ale po zabezpečení prepravy vyriešia predpredajný servis, kontrolu originality, STK a prihlásenie auta do evidence vozidiel a umožnenie do premávky.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 9 obrázkov

Ako prebieha kúpa cez TeslaStore.sk?

Začína to telefonickou konzultáciou, pre čo najpresnejšie zistenie požiadaviek a potrieb klienta. K tomu patria veľmi dôležité fakty ako či bude kúpa na fyzickú, alebo právnickú osobu, keďže sa jedná o kúpu zo zahraničia.

Kúpa Tesly má špecifiká. Daňové hľadisko a cena, ktorú Tesla Motors z času na čas mení a nerobí to generálne, ale často prispôsobuje pre jednotlivé trhy. Ceny áut sa teda menia aj niekoľkokrát za rok, každá krajina z ktorej Tesla pride má inú DPH... To všetko je úloha prvotného poradenstva. Rola Tesla agenta si vyžaduje neustále sledovanie vývoja cien v Európe, keďže jedna zo základných úloh je doručiť klientovi v danom čase auto za najlepšiu cenu. Nosný pilier služby je práve čo najlepšia cena za protihodnotu. Tu je tiež kľúčové vedieť, aký má klient na auto rozpočet. Ak nemá jasnú predstavu, v TeslaStore.sk poradia najvhodnejší model a v prípade kúpy jazdeného auta aj ročník, nájazd a verzia...

 

Klientovi vždy ponúknu viaceré alternatívy

Povedzme auto o tisícku-dve lacnejšie ako požaduje, auto za presne požadovanú sumu ale aj auto drahšie o jeden až dva tisíce drahšie. Nech má sám možnosť porovnať si, ako zásadný skok to pridaním pár stoviek eur nad rozpočet môže byť. Napríklad, že trochu drahšia verzia už bude mať tepelné čerpadlo, alebo dvojsklo pre tichší interiér.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 3 obrázkov

Čo sa deje v TeslaStore.sk fyzicky?

Keď kamión privezie klientske auto na sídlo firmy, komplexne ho tu umyjú a pripravia na kontrolu originality. Už sú pripravené preklady a pripravuje sa podanie na okresný úrad pre odbor dopravy. V tomto momente sa aplikuje prípadne požadovaná ochrana karosérie vo forme PPF fólie, slnečných fólií na okná...

Súčasťou služieb pre klienta je možnosť vybaviť financovanie vozidla, poistenia, logistika pre odovdzanie kdekoľvek na Slovensku, základné zaškolenie práce a používania elektromobilu a vysvetlenie efektívneho nabíjania.

TeslaStore.sk má hodnotenie 5.0 ★★★★★

Aktuálne firma vyrieši mesačne 8 - 12 áut, teda 2 až 3 týždenne. Hodnotenia a referencie klientov hovoria sami za seba. Hodnotenie firmy na Google má primernú známku 5 od takmer 50 hodnotiacich klientov.