Slovnaft zareagoval promptne, niektorí môžu mať technické problémy s autami

Rizikové LPG palivo sa malo vyskytnúť na východnom Slovensku. Potvrdzujú to správy motoristov z okolia Prešova či Michaloviec. Nejde len o to, že vodiči nemôžu LPG, teda skvapalnený ropný plyn, natankovať. V palive, ktoré podľa všetkého kvalitatívne nevyhvovalo, sa mali nachádzať nečistoty a tie mali potenciálne spôsobiť zákazníkom a ich autám problémy.

Nateraz nie je známy celkový rozsah, firma podľa všetkého promptne zareagovala. Odkázala, že situácia ju mrzí a priznali problémy. Zároveň požiadala motoristov, aby ju v prípade technických problémov kontaktovali. Následný ďalší postup bude podľa všetkého závisieť od individuálnych okolností. Keď však máte podozrenie, že vaše auto môže mať technické problémy z dôvodu nekvalitného LPG, odporúčame Slovnaft kontaktovať najskôr.

 

Slovnaft uistil, že sa okamžite po odhalení prvotného podozrenie pustil do kvalitatívnych kontrol LPG na svojich čerpačkách. Je však možné, že istý čas potrvá, kým sa závada 100-percentne odstráni, keďže naplnenie staníc novým LPG môže trvať dní až týždne. Najdôležitejšie však je, že sa podarilo zastaviť distribúciu podozrivého paliva do LPG nádrží ďalších motoristov.

Zdroj foto: cz.depositphotos.com