TUCSON so zľavou do 4 500 €

Vedeli ste, že Tucson je najpredávanejším SUV značky Hyundai u nás aj v celej Európe? Má originálny dizajn, bohatú výbavu a ponúka dostatok priestoru pre cestujúcich aj batožinu. Aktuálny dopredaj skladových zásob prináša možnosť získať tento obľúbený model so zľavou až do 4 500 €. Pozrite tu.  

KONA so zľavou do 3 500 €

Má futuristický dizajn, ale pod kapotou môže ukrývať aj klasický benzínový alebo samonabíjací hybridný pohon. KONA je štýlové SUV, ktoré má kompaktné rozmery, je dostatočne priestranná a pochváliť sa môže najmodernejšími technológiami. Teraz je v ponuke so zľavou do 3 500 €. Pozrite tu.

i30 so zľavou do 2 700 €

Kto by nepoznal i30-tku? Ide o dlhodobo najpredávanejší model značky Hyundai na Slovensku. Pri dopredaji skladových zásob si môžete vybrať medzi univerzálnym hatchbackom alebo praktickým kombi s vyše 600-litrovým kufrom. Zľavy na i30 sú až do výšky 2 700 €. Pozrite tu.

BAYON so zľavou do 2 000 €

Praktický crossover s benzínovými motormi, mierne vyšším posedom pre pohodlnejšie nastupovanie a vystupovanie a solídnym batožinovým priestorom so základným objemom až 411 litrov. Vo svojej triede jedno z najpriestrannejších áut za rozumnú cenu. Teraz je v ponuke so zvýhodnením do 2 000 €. Pozrite tu

Zľavy len do konca júna!

Ak vás niektorý z modelov Hyundai zaujal, nepremeškajte výhodné last minute zľavy. Tie platia na vybrané skladové vozidlá len do konca júna alebo do ich vypredania. Prehľad celej akciovej ponuky nájdete u predajcov alebo na hyundai.sk