Ceny nových áut sú čoraz vyššie. Do istej miery to chápeme. Autá nemali nikdy takú širokú základnú výbavu a toľko asistenčných a bezpečnostných systémov. Stále však existujú zákazníci, ktorí viac preferujú nižšiu nákupnú cenu. 

 

Práve ich poteší, že faceliftovaný Golf sa aktuálne vďaka bonusu 2 000 € začína na hranici 19 990 €. Miesto trojvalcového motora 1.0 TSI, ktorý bol základnou motorizáciou modelu Golf pred faceliftom, dostanete rovno štvorvalec 1.5 TSI s výkonom 85 kW (115 k). Aj v takejto základnej výbave ponúka Golf mnoho užitočných aj komfortných prvkov – napríklad adaptívny tempomat, kompletné LED osvetlenie, systém Lane Assist, predné aj zadné parkovacie senzory, digitálny kokpit a 10,3-palcový informačno-zábavný systém s podporou Apple CarPlay aj Android Auto, k čomu isto oceníte aj bezdrôtovú nabíjačku na smartfóny.

Skutočne zaujímavý pomer ceny a hodnoty však ponúka špeciálna akciová výbava Golf LIMITED. Ponúka totiž výbavu v hodnote 2 540 € celkom zadarmo. Spolu s bonusom 2 000 € tak máte šancu ušetriť až 4 540 €.

Model Golf LIMITED stojí od 23 190 €. Odvíja sa od výbavy Life a prináša navyše automatické ovládanie diaľkových svetiel, alarm, bezkľúčové otváranie a štart Keyless Access, zadnú cúvaciu kameru Rear Assist, stmavené zadné okná, 17-palcové disky a metalízu. Toto všetko za cenu modelu Golf Life bez príplatkov.

Ak však chcete k praktickej výbave pribaliť aj štýl, a stále zachovať dobrú hodnotu za peniaze, akcia LIMITED sa vzťahuje aj na oveľa štedrejšie vybavený Golf R-Line, ktorého cena začína na 30 390 €. Vďaka bonusu 2 000 € ho však môžete mať už za 28 390 € a k tomu dostanete cennú výbavu v hodnote dokonca až 2 990 € zadarmo. Konkrétne ide o výkonnejšie LED svetlomety Plus s prisvecovaním do zákrut a svetlometmi do zlého počasia, LED osvetlenie mriežky chladiča spolu s logom VW vpredu a 18-palcové disky kolies.

Akcia LIMITED sa vzťahuje aj na model Golf Variant, vrátane verzie R-Line. Stačí si vybrať!
Avšak pozor, akcia platí do konca októbra, teda do 31.10.2024 alebo do vypredania zásob. Preto sa radšej poponáhľajte! Viac informácií zo sveta značky Volkswagen nájdete na stránke www.volkswagenblog.sk