Zľavy na veľa modelov Škoda, najviac do 4 250 eur

Letná akčná ponuka sa vzťahuje na viacero modelov s rôznymi výškami zliav. Na vybrané modely so spaľovacím motorom platí zvýhodnenie do 4 250 eur. K tomu ešte prichádza bonus na nákup príslušenstva do výšky tisíc eur.

Na výber je zo širokej ponuky modelov. Akčné ceny možno využiť ako pri nových objednávkach do výroby, tak aj pri skladových vozidlách. Akcia je obmedzená počtom vozidiel "do vypredania zásob" aj termínom trvania do konca septembra. Presný počet dostupných áut v zľave Škoda nespresnila.

Atraktívne ceny platia ako pre firemných, tak aj súkromných zákazníkov. Výhody možno čerpať pri odbere jedného vozidla ročne, čo sa týka súkromných osôb a živnostníkov. Výhody veľkoodberateľov teraz môžu firmy využiť  pri odbere 2 vozidiel ročne. Všetci zákazníci môžu využiť päťročnú záruku zadarmo na všetky modely a päť rokov servisu zadarmo na vybrané modely.

Výška zľavy na nové autá Škoda

Model Fabia je možné získať s bonusom 1 600 eur, Scala a Kamiq sú dostupné so zľavou do 2 300 eur, v prípade modelu Karoq je zľava na úrovni 2 650 eur.

Octaviu 4. generácie (po facelifte) dostanete so zvýhodnením 3 150 eur, pri modeloch Superb a Kodiaq ušetríte 3 200 eur a Octaviu 4. generácie dostanete s bonusom 4 250 eur.

Okrem toho ponúka Škoda Auto Slovensko bonus na nákup príslušenstva do výšky 1 000 eur.

Zdroj: Škoda Auto Slovensko, foto: cz.depositphotos.com