Novú Pandu s dodatkom Grande sme vám už predstavili, aj keď Taliani sú trochu pomalší so zverejňovaním konkrétnych technických špecifikácií, cien či iných farieb karosérie. Podobne nám doteraz chýbajú oficiálne fotky interiéru, ale o prvé zábery kabíny sa „postarala ulica“.

Na Instagrame, konkrétne na účte užívateľa s prezývkou „au_tospotter“ sa objavili obrázky, ktoré konečne odhaľujú prvé detaily. Vďaka nim vieme, že vodič bude mať pred sebou multifunkčný dvojramenný volant s vencom skoseným v spodnej časti a veľkým nápisom FIAT na vcelku hranatom strede.

Čomu dali dizajnéri dokonalo pravouhlé tvary, sú výduchy ventilácie po stranách palubnej dosky. Tie vyzerajú, že boli skutočne kreslené podľa pravítka. Ich hrany zdôrazňuje kontrastná žltá linka, ktorá sa opakuje aj na stredovom tuneli. Tam rámuje panel ovládania automatickej prevodovky, pričom zapustený volič je v zásade rovnaký ako v ďalších koncernových autách.

S týmto detailom ladí tiež prešívanie sedadiel novej Pandy, ktoré zároveň dostali štvorcový vzor uprostred sedáku i operadla a zaujímavé sú tiež tým, že majú v hornej časti napevno integrované hlavové opierky, zvlášť čalúnené svetlou látkou.

Kvôli odleskom od okna na strane vodiča nám mnohé detaily samozrejme chýbajú, ale zdá sa, že zachytené auto dostalo elektrické ovládanie vonkajších spätných zrkadiel a nechýba dotyková obrazovka lemovaná oválom napodobňujúcim testovací okruh na streche starej továrne Lingotto v Turíne.

Zároveň to vyzerá, že namiesto klasických budíkov aj Grande Panda dostane digitálny prístrojový panel a talianskemu hravému štýlu zodpovedajú tiež svetlé výplne palubnej dosky či (zrejme) látka okolo spomínaných hranatých výduchov.

Sympaticky potom vyzerá tiež červenou lakovaná Panda postavená na bielych oceľových diskoch, čo len zdôrazňuje odkaz na dizajn prvej generácie tohto auta zo začiatku 80. rokov.

Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria
Galéria

Galéria: 7 obrázkov