Jednak to ukazuje, ako dobrý je originál, minimálne zmeny potešia majiteľov predošlých verzií, ktoré automaticky nepadnú s príchodom novinky na cene a v neposlednom rade to kupuje výrobcovi čas počkať, čo páni v Euro Parlamente po tohoročných voľbách vymyslia. Na teraz platí, že rovnako ako pri prvých testoch sme aj dnes z Audi Q8 nadšení a až na pár detailov ju berieme tak ako je. Skvelá práca aj vizitka ľudí vo VW Bratislava, ktorí ju tu spolu s Touaregom robia pre celý svet. Audi Q8 bez ohľadu na verziu pochopiteľne po tých rokoch strihá meter, no pár mesiacov, možno dokonca rokov tu ešte bude. Skvelé auto starej školy. Presne - OLD but GOLD!

AUDI Q8 s výhodným financovaním cez AUDI Financial Services

Bez poplatkov, s akontáciou od 10 % do 40 % a dĺžkou financovania od 24 do 60 mesiacov.
Typ financovania: AUDI NEXT  s 3 možnosťami ukončenia financovania:
Auto vymeníte za nové
Doplatíte zvyšnú sumu jednorazovo, alebo ju prefinancujete
Auto môžete vrátiť
 
Dĺžka splácania: 48 mesiacov, Akontácia: 30 %, Ročný nájazd: 20.000 km
Spracovateľský poplatok: 0 €
Značkové AUDI poistenie v splátke: PZP, HP, GAP, poistenie čelného skla, náhradné vozidlo
 
Mesačne za 1.106 € vrátane poistenia*, 
Základná verzia AUDI Q8 TDI quattro TT8 v cene 82.560 € 
Posledná navýšená splátka: 35.543 €
 
Testovaná verzia AUDI Q8 TDI quattro TT8 v cene 121.590 € mesačne za 1.610 € vrátane poistenia*, Posledná navýšená splátka: 53.345 €

*Kalkulácia platí pre právnickú osobu. Výška splátky sa môže meniť v závislosti od ceny vozidla a aktuálnej úrokovej sadzby. Viac info o možnostiach financovania vozidiel zn. AUDI nájdete na stránkach koncernovej lízingovky www.vwfs.sk alebo u predajcov zn. AUDI.